Payment with Klarna
Visa priser som företag eller privatperson

Vanliga frågor

Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med kort, faktura eller Swish. Beställer du som skola eller förening, välj då att beställa som företag i kassan och få möjligheten att betala med 30 dagars E-faktura. 


Håller puckarna?

Träningspuckarna är stryktåliga och gjorde för att hålla. De är tillverkade i en solid konstruktion utan rörliga delar vilket minimerar risken för slitage. På vår Instagram under namet PUSHPUCKAR har vi kört en bil över en puck utan att den gick sönder! 


Hur lång är leveranstiden?

Dina puckar packas samma dag som beställningen och levereras sedan inom 1-2 arbetsdagar.


Passar puckarna för skolklasser och idrottsföreningar?

Absolut! De flesta som beställer PUSH Träningspuckar är just skolor och föreningar då puckarna med fördel kan användas av större grupper. Du får även ett häfte med fler än 50 övningar beskrivna samt en QR kod per övning som leder till ett klipp på just den övningen!.


Passar puckarna oavsett ålder och mål med träningen?

Ja, puckarna har 16 olika program och kan enkelt anpassas efter förmåga och mål med träningen. Ett par exempel på användare idag är skolor, anpassade skolor, idrottsföreningar, personliga tränare, fysioterapeuter samt vår svenska världsmästare i parkour Miranda Tibbling. Oavsett vad du vill använda puckarna till så hjälper dem dig på vägen!