Payment with Klarna

Ge din träning en extra växel

Skapa högpresterande träningar med ett interaktiva träningsredskapet för coacher och atleter! Oavsett om du leder ett lag eller tränar individuella idrottare, kommer PUSH Träningspuckar skapa kreativ och effektiv träning.

Funktioner och Fördelar för tränare och atleter:

  1. Kreativ och effektiv träning: Skapa innovativa och utmanande träningspass med PUSH Träningspuckar. Designa övningar som är matchliknande och som utvecklar atletens färdigheter på ett helt nytt sätt.

  2. Interaktivitet i fokus: Med lysande puckar som aktiveras under träningen får atleterna möjlighet att kontinuerligt söka av och reagera på snabba förändringar. Detta ökar inte bara deras reaktionshastighet utan också deras mentala skärpa.

  3. Mät atleternas prestanda: PUSH Träningspuckar låter dig mäta atleternas prestationer och därmed få insikter om styrkor och områden som behöver förbättras för att säkerställa en konstant utveckling.

  4. Anpassningsbar träning: Justera träningen baserat på individuella prestationer och behov. Träningspuckarna ger flexibilitet för coacher att skräddarsy träningen och maximera atletens potential.

  5. Motiverande utmaningar: Skapa tävlingsliknande situationer och utmana atleterna att överträffa sina egna gränser. PUSH Träningspuckar gör träningen rolig samtidigt som den är utmanande.

  6. Enkelt och praktiskt: Puckarna är lätta att använda och kan integreras smidigt i befintliga träningsprogram. Inga komplicerade inställningar - bara direkt intensiv och engagerande träning.