STILREN DESIGN

SKAPADE FÖR ATT HÅLLA

PUSH träningspuckar har tagits fram tillsammans med atleter som vet hur man tränar effektivt. Låt ljuset och ljudet från puckarna guida dig genom en helt ny ögonöppnande träningsform. Konstruktionen har gått igenom omfattande testning för att hålla länge. Anpassad för både inomhus och utomhusbruk blir puckarna ett perfekt tillskott i din träning oavsett hur du väljer att använda dem.
Söker du ett interaktivt träningsredskap som låter dig ha kul samtidigt som du tränar är PUSH det du söker. Puckarna är träningsutrustning du kan skapa variation och träningsglädje med!
Välj mellan 12 olika träningslägen och obegränsat med övningar!
Från

3,495.00 kr
EX. MOMS
Untitled_design_55
Puck_4-2
Svep eller tryck, valet är ditt
Puck_2-1_1_6a7ba522-1649-49af-a14d-df343174589f
Stryktålig och gjord för att hålla
Puck_3-1_1
Ljud för en bättre effekt
Puck_1-2
Lyser i klara färger

Frågor & svar om PUSH

För vilken typ av träning kan jag använda PUSH

Puckarna går att använda för all typ av träning och passar utmärkt för exempelvis skola och lagidrott. Du kan med fördel träna reaktionsförmågan, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans.

Hur hållbara är puckarna?

Puckarna är stryktåliga och är byggda för hård träning. Vi har testat att köra en bil över puckarna och även om plexiglaset sprack så var puckens funktionalitet intakt. OBS – Do not try this at home!

Lyser puckarna i ordning eller slumpmässigt?

Båda alternativen är möjliga men tänk större – det finns totalt 9 olika färgglada program. Puckarna är anpassningsbara efter individen och man kan träna individuell, i par eller i grupp.

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Om du har frågor om våra produkter och vill höra av dig till oss kan
 du antingen nå oss på 08 – 653 00 80 eller klicka på rutan nedan.