Värdeskapande

idrott och rast

Vill du göra dina lektioner mer kreativa? PUSH Träningspuckar ger
rolig träning för barn och är den perfekta redskapet på              
idrottslektionen eller vill ha ett digitalt verktyg för interaktivt lärande
i klassrummet!
BESTÄLL DITT SET MED

PUSH PUCKAR

Med PUSH träningspuckar skapar skolor fler möjligheter till ökad rörelse och kreativare aktiviteter på tex rasten, idrotten och fritids. Puckarna är framtagna för att utveckla elevernas atletiska och inte minst kognitiva förmågor!
Denna form av träning är mer lekfull för barnen då de ser träningen som ett spel fastän de faktiskt tränar bland annat reaktionsförmåga, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans. Det går att anpassa all aktivitet efter nivå samt att nyttja puckarna individuellt, i par och i grupper.
Puckarna kan även användas som ett digitalt lärverktyg i klassrummet för att bidra till interaktiv och stimulerande inlärning. Sätt upp puckarna på väggen eller bänkar där eleverna får arbeta i grupp och röra sig fram och släcka en puck och samtidigt ta med sig ett mattetal tillbaka till sin grupp eller varför inte en bokstav och bilda ord?

 Oavsett om du söker en bra uppvärmning eller station till idrottslektionen eller använda puckarna i klassrummet är PUSH puckar det du behöver. De passar för idrottslektioner inomhus, idrottslektioner utomhus och aktivering för eleverna på rasten. De är skapade för att hålla och kommer tåla alla glada lekar!

 Kreativiteten är det enda som sätter gränsen men en sak är säker: Ni kommer ha kul!  
Från

3,495.00 kr
EX. MOMS
Untitled_design_55
Bild_Skola_7-scaled_1
Grasmatta
Bankar
Bild_idrottsundervisning_1

Frågor & svar om PUSH

För vilken typ av träning kan jag använda PUSH

Puckarna går att använda för all typ av träning och passar utmärkt för exempelvis skola och lagidrott. Du kan med fördel träna reaktionsförmågan, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans.

Hur hållbara är puckarna?

Puckarna är stryktåliga och är byggda för hård träning. Vi har testat att köra en bil över puckarna och även om plexiglaset sprack så var puckens funktionalitet intakt. OBS – Do not try this at home!

Lyser puckarna i ordning eller slumpmässigt?

Båda alternativen är möjliga men tänk större – det finns totalt 9 olika färgglada program. Puckarna är anpassningsbara efter individen och man kan träna individuell, i par eller i grupp.

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Om du har frågor om våra produkter och vill höra av dig till oss kan
 du antingen nå oss på 08 – 653 00 80 eller klicka på rutan nedan.