Träning som

PUSHAR gränser

EFFEKTIVARE TRÄNING

Vill du förbättra dina egna eller dina spelares atletiska och kognitiva förmågor? PUSH träningspuckar utmanar dig som sportutövare eller coach att hela tiden utvecklas.
Ta bort de orörliga konerna från träningen och placera ut våra interaktiva puckar där spelarna hela tiden behöver söka av vilken puck som lyser att därefter söka sig till pucken antingen med eller utan boll. Detta skapar mer matchlik träning där spelarna bland annat förbättrar sin splitvision och beslutsförmåga. Dessutom är det riktigt kul!

PUSH träningspuckar är optimal träningsutrustning för fotboll, handboll och annan lagsport. Om som coach har en målvakt som behöver träna reflexer, en spelare som vill utmana sig eller ha en bra uppvärmning innan träningen är puckarna det du behöver. Oavsett om du behöver träningsredskap till fotbollslaget eller träningsredskap till handbollslaget kommer PUSH hjälpa dig att ta spelarna till nästa nivå!
Skapa egna övningar och använd våra program och se utvecklingen.
Från

3,495.00 kr
EX. MOMS
Untitled_design_55
15-1_1
Gyms
gymss_hoes
11-1-scaled-1_1
1-1-scaled-1

Frågor & svar om PUSH

För vilken typ av träning kan jag använda PUSH

Puckarna går att använda för all typ av träning och passar utmärkt för exempelvis skola och lagidrott. Du kan med fördel träna reaktionsförmågan, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans.

Hur hållbara är puckarna?

Puckarna är stryktåliga och är byggda för hård träning. Vi har testat att köra en bil över puckarna och även om plexiglaset sprack så var puckens funktionalitet intakt. OBS – Do not try this at home!

Lyser puckarna i ordning eller slumpmässigt?

Båda alternativen är möjliga men tänk större – det finns totalt 9 olika färgglada program. Puckarna är anpassningsbara efter individen och man kan träna individuell, i par eller i grupp.

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Om du har frågor om våra produkter och vill höra av dig till oss kan
 du antingen nå oss på 08 – 653 00 80 eller klicka på rutan nedan.