FAQ | Frågor & Svar

FAQ nedan innehåller några vanliga frågor som våra kunder ställer innan de köper PUSH-produkter.
Om du har andra frågor kan du maila till info@pushpuckar.se eller ringa 08-653 00 80

Frågor & svar om PUSH

Puckarna går att använda för all typ av träning och passar utmärkt för exempelvis skola och lagidrott. Du kan med fördel träna reaktionsförmågan, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans.
Puckarna är stryktåliga och är byggda för hård träning. Vi har testat att köra en bil över puckarna och även om plexiglaset sprack så var puckens funktionalitet intakt. OBS – Do not try this at home!
Båda alternativen är möjliga men tänk större – det finns totalt 9 olika färgglada program. Puckarna är anpassningsbara efter individen och man kan träna individuell, i par eller i grupp.
Hur långt är ett snöre! Det är din kreativitet som sätter gränserna. Använd puckarna i traditionell träning för snabbhet och styrka eller sätt upp puckarna för kreativ träning med mer fokus på lekfullhet, beslutsamhet, koordination och kognitiv förmåga.

Just nu är det fri frakt!

Beroende på hur intensivt du tränar så håller batteriet 6-10 timmar.

Absolut! Är ni en skola så ange även ert referensnummer i samband med beställningen.

Hos oss kan du välja att betala Klarnas betalningsalternativ. Vi tillhandahåller även 30 dagars .mail eller e-faktura om du beställer som skola eller idrottsförening
Det går utmärkt! Då får ni en faktura på 30 dagar och vi kan tillhandahålla e-faktura.
Vi lämnar alltid minst 1 års garanti på våra produkter.